Inköpskorg
produkt Kvantitet Pris Ta bort
Fortsätt shoppa

Kassa

Dina beställda varor
produkt Kvantitet Pris Ta bort
5% RABATT FRÅN NYHETSBREVET

Om du har prenumererat på vårt välbefinnanden-nyhetsbrev får du 5% rabatt på din första beställning.

10% RABATT MED EN FÖRMÅNSKOD

Ange förmånskod den fått från representanten här:

Fraktkostnad0 €
Delsumma0 €
Produkt totalt0 €
Välj land/region
Välj leveranssätt

Lägg till postnummer och välj leveranssätt

Posti Postpaket

Levereras till lokalt postkontor

8,90 €
Paketautomat/upphämtningsplats

Beställningen levereras till den paketautomat eller det kontor som du valt

8,90 €
Posti Hempaket

Levereras mellan klockan 09.00 och 21.00.
Posttjänsten ringer och kommer överens om den exakta leveranstiden.

14,90 €
Leveransadress
Obligatorisk fält
Obligatorisk fält
Obligatorisk fält
Obligatorisk fält
Obligatorisk fält
Betalning

e-payment

Dina betalningsuppgifter
Obligatorisk fält
Obligatorisk fält
Obligatorisk fält
Obligatorisk fält
Obligatorisk fält
Obligatorisk fält
Obligatorisk fält

Kredit/Debitkort

Dina betalningsuppgifter
Obligatorisk fält
Obligatorisk fält
Obligatorisk fält
Obligatorisk fält
Obligatorisk fält
Obligatorisk fält
Obligatorisk fält
Avtalsvillkor

VILLKOR FÖR AVTAL
Dessa villkor gäller för interaktionen mellan Arctic Nutrition Oy (2688911-9) och kunder. I avtalstexten hänvisar orden "företag" och "vi", liksom referenser som "oss", alltid till Arctic Nutrition Oy. "Du", "din", osv. hänvisar till dig, kunden.

Genom att använda webbplatsen arcticnutrition.com/shop och/eller lägga en beställning via telefon eller e-post godkänner du de här presenterade villkoren. Se till att du har läst och förstått villkoren innan du genomför ett köp.
Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa villkor utan föregående meddelande. De villkor som gäller för en beställning är de som är synliga i webbutiken vid tidpunkten för beställningen.

1. Beställning
Du kan lägga en beställning på webbplatsen arcticnutrition.com/shop eller via telefon. Efter att ha lagt en beställning kommer du alltid att få en bekräftelse via e-post. Vi ansvarar inte för eventuella problem som uppstår på grund av att e-postbekräftelser inte tas emot. Se därför till att du anger en korrekt och fungerande e-postadress. Genom att lägga en beställning bekräftar du att du handlar enbart för privata ändamål.

2. Betalning
Vi accepterar följande betalningsmetoder: bankkort, kreditkort (onlinebank, och banköverföring). Betalningsmetoderna varierar beroende på leveranslandet för beställningen.

3. Rabattkod/länk från representant
Genom att använda rabattkoden eller länken som tillhandahålls av en representant under köpet samtycker du till att dina kontaktuppgifter delas med representanten vid beställningstillfället. Detta gör det möjligt för dig att potentiellt ta del av erbjudanden och produktrabatter i framtiden.
Rabattkoden kan inte växlas in mot kontanter och ingen ränta ackumuleras på rabattkodens värde. Rabattkodens värde kommer inte att krediteras, även om delar eller hela de beställda produkterna returneras.
Rabattkoden kan endast användas vid tidpunkten för beställningen. Den kan inte användas efter det att beställningen har betalats. Rabattkoden är inte överförbar till en annan person. Om du har använt en rabattkod eller representantlänk i din beställning och du avbryter din beställning eller returnerar produkter så att det totala värdet på beställningen efter avbokning eller retur är lägre än värdet av rabatten som erhållits genom koden eller länken, förbehåller vi oss rätten att debitera dig det ursprungliga priset för de behållna produkterna.

4. Leverans- och returvillkor
Du kan läsa de allmänna leverans- och returvillkoren, samt klagomålsanvisningarna, här.

5. Produktförmån
Som kund har du rätt till en produktförmån, vars rabatt eller mängd beror på antalet produkter du beställer. Produkter inkluderar alla livsmedel som säljs i den aktuella landets onlinebutik.

  • För beställningar av 3–9 produkter kan du valfritt lägga till en (1) Flow energidryck med 50% rabatt från det föreslagna försäljningspriset (RRP-pris).
  • För beställningar av 10 eller fler produkter kan du valfritt lägga till en (1) Flow energidryck gratis.
  • För beställningar av 24 eller fler produkter kan du valfritt lägga till två (2) Flow energidrycker gratis.

Observera att du ansvarar för att ändra innehållet i din beställning och utnyttja produktförmånen under beställningsprocessen. Produktförmånen kan inte utnyttjas efter att beställningen har skickats.

6. Dataskydd
Du är ansvarig för säkerheten för din egen dator, smartphone eller något liknande enhetsinformationssystem. Sekretesspolicyn är en del av detta avtal och kan hittas på vår webbplats.

7. Registrering av personuppgifter
Företaget registrerar den information som tillhandahålls av kunden vid beställningen i databasen. Dessutom ackumuleras individualiserad information om kunden i systemet.

8. Ansvar
Företaget ansvarar inte för fel som uppstår på grund av felaktig hantering av produkten, försummelse, underlåtenhet att läsa förpackningsinstruktioner, regler eller annan information som tillhandahålls av oss, eller någon annan försummelse från din sida.
Företaget ansvarar inte för skador, skada eller förluster orsakade av felaktig leverans, ickel everans eller förseningar i leveransen om felet eller förseningen beror på en anledning utanför vår kontroll eller en som vi inte kunde förutse. Vi strävar dock efter att agera snabbt och flexibelt för att minimera eventuella störningar.
Om leveransen av produkter inte har gått tillfredsställande på grund av tekniskt underhåll eller operativa skäl utanför vår kontroll eller som vi inte kunde förutse, ansvarar vi inte för eventuella skador. Trots detta strävar vi efter att hantera åtgärder snabbt och flexibelt för att minimera störningar.
Företaget ansvarar inte för indirekta skador, såsom förlorad vinst, minskad produktion eller omsättning, brott mot förpliktelser gentemot tredje part eller förlust av kontraktsenligt gagn.
Företaget ansvarar inte för skador eller konsekvenser om vi inte kan uppfylla vårt åtagande gentemot dig på grund av omständigheter (force majeure) utanför vår kontroll eller som vi inte kunde förutse. I sådana fall befrias vi från ansvar för skador och andra konsekvenser.

9. Tillämplig lag och jurisdiktion
Detta avtal regleras av finsk lag, och eventuella tvister som uppstår från det kontraktsmässiga förhållandet kommer att lösas i Kymenlaakso tingsrätt.

Företagsinformation
Arctic Nutrition Oy
Kauppakulma 2nd floor
49400 Hamina
Företags-ID: 2688911-9
Redigerad den 5 december 2023

Leveransvillkor

1. BESTÄLLNINGS- OCH LEVERANSVILLKOR

1.1 Leveranskostnader
Leveranskostnader framgår av prislistan nedan.
Leveranskostnaden bestäms alltid enligt leveranslandet. Priserna på leveranskostnader ses över månadsvis och ändringar uppdateras i prislistan. Fraktkostnaden för din beställning anges alltid vid köptillfället.

Beroende på leveranslandets och leveranstjänster praxis levereras paketet antingen till en upphämtningsplats eller till mottagarens adress. Man kan välja leveransmetod i nätbutikens kassa efter leveransland.

Notera, att endast de länder som vi för närvarande levererar beställningar till nämns i prislistan.
Vi uppdaterar prislistan vid behov.

prislista
Leveransland Leveranskostnad 
Finland Posti Postpaket: 8,90 €
Posti Hempaket: 14,90 €
Finland, Åland Posti Postpaket: 7,18 €
(Beställning och leverans utan moms)
Sverige PickUp Parcel: 12,28 €
Tyskland Parcel Connect: 12,93 €
Bulgarien Parcel Connect: 20,45 €
Spanien
Inga leveranser till Kanarieöarna
Parcel Connect: 19,90 €
Italien Posti Priority: 23,90 €
Österrike Parcel Connect: 16,83 €
Grekland Posti Priority: 39,79 €
Kroatien Parcel Connect: 21,26 €
Litauen Postal Parcel Baltics: 9,40 €
Luxemburg Parcel Connect: 16,69 €
Polen Parcel Connect: 17,22 €
Slovakien Parcel Connect: 20,45 €
Slovenien Parcel Connect: 20,78 €
Danmark PickUp Parcel: 13,55 €
Tjeckien Parcel Connect: 16,96 €
Ungern DPD: 24,90 €
Estland Postal Parcel Baltics: 9,33 €

1.2 Leveranstider

Preliminära leveranstider:
Finland 4-8 arbetsdagar
Övriga EU-länder 5-10 arbetsdagar

Leveranstiden anses börja från den dag då beställningen registreras i transportföretagets logistikcenter.

Vi skickar dig en försändelsekod via e-post. För att få försändelsekoden måste du ange rätt e-postadress vid beställning. När beställningen är redo för upphämtning får du ett meddelande från transportören.

1.3 Sammanslagning av beställningar
Alla beställningar behandlas individuellt och beställningen kan inte slås samman med andra beställningar.

1.4 Försenad leverans
Vi ansvarar inte för förseningar som beror på distributionsstörningar hos transportören eller ändringar som han gör i leveranser. Vid beställning bör du beakta att det kan finnas brister i spårningen av försändelsen, och löftet om leveranstid kan inte garanteras. I vissa fall kan det ske förseningar i spårningen av försändelsen på grund av att den stannat på vägen för att invänta vidaretransport.

1.5 Leveransmetoder

Upphämtningsställe/paketautomat
Beställningen kan hämtas under sju arbetsdagar i Finland. Upphämtningstid kan variera i övriga länder. Du får information om upphämtningstid från transportören.

Hemleverans

FINLAND
Det finns två alternativ för våra hemleveranser:

Posti Hemleverans
Levereras till din dörr vid den tidpunkt som överenskommits med Posti. Leverans sker i de flesta områden tis–fre kl 9:00–16:00. I vissa områden är det även möjligt att få leverans som kvällsleverans mellan 16:00 och 21:00. Följ leveransförloppet med hjälp av försändelsekod.

Expresspaket
Expresspaket omfattar ett utdelningsförsök. Om adressaten inte är på plats lämnar vi en ankomstavi och för paketet till närmaste lediga uthämtningsställe, där det förvaras i sju dagar. Paket som inte hämtas ut returneras till avsändaren.

ÖVRIGA EU-LÄNDER
Leverans ingår minst ett leveransförsök. Leveranstiden avtalas inte om i förväg. Om mottagaren inte kan nås lämnas en ankomstavi till honom och försändelsen kan hämtas från transportörens serviceställe.

Lagringstiden för försändelsen efter paketleveransförsök är vanligtvis sju arbetsdagar, beroende på leveransland. Du får information om lagringstiden från transportören.

1.6 Ej uthämtad beställning

En beställning som inte har hämtats eller mottagits returneras till företaget.

Den returnerade beställningen sparas för omleverans i 30 dagar. Efter detta är vi inte skyldiga enligt den Finska konkurrens- och konsumentskyddslagen att leverera beställningen igen.

Vänligen kontakta kundtjänst via e-post för att komma överens om återleverans av paketet så snart som möjligt. För omleverans debiterar vi leveranskostnader dubbla enligt prislistan (prislista 1.1).

Underlåtenhet att hämta beställningen är inte heller detsamma som att returnera den, utan returen av beställningen ska anmälas separat till företaget. Att returnera produkter utan separat meddelande eller underlåtenhet att hämta ut beställningen anses inte vara retur enligt konsumentskyddslagen. Retur måste göras i enlighet med returanvisningarna.

Underlåtenhet att hämta beställningen innebär inte heller uppsägning av det registrerade medlemskap, utan det måste göras skriftligt.

2. RETUR AV BESTÄLLNING

Du har 14 dagars returrätt enligt konsumentskyddslagen* från att ha tagit emot försändelsen. Returer gäller endast oöppnade, säljbara produkter. Att returnera produkter utan meddelandet eller att inte hämta beställningen anses inte vara retur enligt konsumentskyddslagen.

*Returrätten för Premium- och VIP-kunder och Easy-automatiska prenumeranter gäller för första beställningen. I följande beställningar gäller returrätten endast produkter som inte är beställda tidigare. Läs mer detaljerade instruktioner om avtalsvillkoren för dessa kundskap.

Så här gör du en retur:

  1. Kontakta oss via e-post om du vill returnera din beställning
  2. Följ instruktionerna i tabellen för att skicka produkterna
  3. Behåll kvittot på försändelsen och behåll det tills försändelsen har överlämnats till företaget. Kvittot är ett bevis på att försändelsen har returnerats.
FINLAND  
Kontaktuppgifter:

asiakaspalvelu@arcticnutrition.com
+358 (0)5 229 6777

Villkor: Returen måste göras genom samma transportföretag som ursprungligen levererade beställningen. Returen är kostnadsbelagd och fraktkostnader kommer att dras av från den återbetalda slutsumman för den returnerade beställningen enligt prislistan (prislista 1.1).

POSTI: Kundretur 604240, Arctic Nutrition Oy
POSTNORD: Kontakta kundtjänst via e-post för att få returinstruktioner.

ÖVRIGA EU LÄNDER  
Kontaktuppgifter: Sverige sverige@arcticnutrition.com /
Övriga länder info@arcticnutrition.com
+358 (0)5 229 6777
Villkor: Returen är avgiftsbelagd och kunden betalar leveranskostnaderna direkt på transportörens verksamhetsställe när paketet skickas.

Vi returnerar din betalning inom 14 dagar efter att vi har mottagit produkterna. Returen görs i första hand med samma betalningsmetod som beställningen ursprungligen betalades med.

Fraktkostnaderna enligt prislistan (prislista 1.1) kommer att dras från det totala återbetalningsbara beloppet för den returnerade beställningen eller produkten. Vid byte av din beställda produkt till en annan, kommer nya fraktkostnader att debiteras enligt prislistan (prislista 1.1).

3. MOTTAGARENS UPPGIFTER

Om kundens kontaktuppgifter är ofullständiga/felaktiga debiterar vi dubbla leveranskostnaden för beställningen enligt prislistan (prislista 1.1).

4. REKLAMATIONER

Vänligen kontrollera försändelsen noggrant. Om du märker synliga skador på försändelsen vid leverans, meddela omedelbart den som överlämnar försändelsen. Om produktinnehållet i beställningen är skadat eller felaktigt, gör ett skriftligt klagomål till kundtjänstens e-post minst 14 dagar efter mottagandet av produkten.

Skadad/defekt försändelse eller produkt ska behållas för eventuell retur.

Tillräckligt antal bilder på den skadade/felaktiga försändelsen eller produkten måste tas och bifogas e-postmeddelandet.

Kundtjänst e-post: asiakaspalvelu@arcticnutrition.com

Vi förbehåller oss rätten att ändra regler, avtalsvillkor och priser. Vi gör alltid avtalsrelaterade ändringar och tillägg till dessa villkor.

Updaterad 15 mars 2024

Arctic Nutrition Finland Kauppalehti Menestyjät Susijengi Premium Quality Made in Finland