Yleisurheilija Simeon Vorselman – hyvinvointia ja energiaa Arcticin tuotteiden avulla

Kuva: Esa Jokinen

Yleisurheilija Simeon Vorselman – hyvinvointia ja energiaa Arcticin tuotteiden avulla

Simeon Vorselman on ollut Arctic Nutritionin sponsorointikohde vuodesta 2020. Vuonna 2004 syntynyt nuori lupaava yleisurheilija edustaa HKV:tä. Hänen lajejaan ovat 400 metrin juoksu, pituushyppy sekä kolmiloikka.

Simeonin perheessä kaikki ovat harrastaneet yleisurheilua ja sitä kautta hän päätyi lajin pariin.

Miten Simeon Vorselman ja Arctic Nutrition kohtasivat?

Yleisurheilija Simeon Vorselman tunsi entuudestaan väkeä Arcticilta ja keskustelu johti siihen, että molempien tahojen arvot kohtasivat. Arctic Nutrition haluaa olla tukemassa urheilijoiden tietä huipulle.

– Hyvinvoivana ja energisenä pysyminen sekä oikeanlainen ravinto on urheilijalle erittäin tärkeää. Olin sopiva urheilija Arcticille, joten se oli win-win -tilanne, Simeon kertoo.

Yhteistyö Arcticin kanssa tarjoaa hyvinvointia ja rutiineja

–  Arcticin tultua yhteistyökumppaniksi on minulle kehittynyt paljon hyvinvointiani kohentavia rutiineja. Kun herään, syön aamupalan yhteydessä Arctic Nutritionin tuotteet. Kun menen harjoittelemaan, teen Flown ja sekin on tietynlainen rutiini. Etenkin harjoituskaudella rutiinit ovat hyvin tärkeitä itselleni ja niiden noudattaminen helpottaa elämää, kun on aamutreenejä, Simeon sanoo.

Simeon Vorselman käyttää kaikkia Arcticin tuotteita – Flow on suosikki

Arctic Nutritionin tuoteperhe tukee monipuolisesti urheilijan tarpeita. Simeon käyttääkin lähes päivittäin kaikkia Arctic-tuotteita. Hän kertoo ottavansa joka aamu lisäravinteet ja luontaista Flow-energiajuomaa hän nauttii myös päivällä ennen treenejä.

Flowsta hän pitää siksi, että siitä saa energiaa treeneihin ja se on helppo ottaa mukaan.

Tutustu Flowhun

Simeon tuulettaa

Kuva: Esa Jokinen

Lisää vastustuskykyä

–  Suurin muutos on ollut se, että olen saanut lisää vastustuskykyä. Arcticin tuotteiden mukaantulon jälkeen olen pysynyt hyvinvoivana ja se onkin kaiken lähtökohta urheiluun. Jos et ole hyvinvoiva, et pysty harjoittelemaan, Simeon kertoo.

Kehonhuolto on urheilijalle tärkeää

Ravinnon lisäksi urheilijan tulee pitää huolta kehostaan. Simeon käy säännöllisesti lihashuolloissa ja hieronnoissa. Omatoiminen lihashuolto kotona kuuluu arkeen, mutta ehdottomasti tärkeimpänä asiana hän mainitsee hyvät alkuverryttelyt aina ennen kilpailuja ja harjoituksia.

Simeon tavoittelee arvokilpailuihin pääsyä

Simeonin haaveena on päästä arvokilpailuhin. Tämä haave toteutui juuri U20 EM-kisoissa Jerusalemissa. Seuraavaksi tavoitteena on aikuisten arvokilpailut.

– Tietenkin haluan päästä mittaamaan maksimini urheilijana ja saada hinattua omat ennätykset mahdollisimman kovalle tasolle.

Seuraa Simeonia Instagramissa @s.vorselman

Seuraa Arctic Nutritionia Instagramissa @arcticnutritionofficial_fi

Simeon Vorselman

Syntymävuosi: 2004
Lajit: 400 m, pituus ja 3-loikka

Ennätykset: 
400 m: 48,11s.
pituushyppy: 687 cm
3-loikka: 14.15 m

Valmentaja: Kaj Forsström

Saavutuksia: Pohjoismaisten mestaruuskisojen 5. sija, Kalevan kisojen 6. sija ja nuorten U20 EM-kisa -finaalipaikka 4 x 400 m viestissä.

Lue myös: Arctic Nutrition Flow Kokemuksia