Marjat – luontaista elinvoimaa Arcticin tuotteista

Marjat ovat todellinen aarreaitta luonnon tarjoamalle hyvinvoinnille. Näissä luonnon antimissa piilee valtava määrä ravinteita, vitamiineja ja antioksidantteja, jotka tekevät niistä paitsi herkullisia myös erittäin terveellisiä.

Yksi marjojen keskeisimmistä ominaisuuksista on niiden korkea antioksidanttipitoisuus. Antioksidantit ovat tärkeitä elimistölle, sillä ne auttavat torjumaan vapaita radikaaleja ja suojaamaan kehoa. Esimerkiksi mustikat, puolukat ja tyrnimarjat ovat täynnä näitä terveydelle hyödyllisiä aineita. Mustikoiden syöminen voi esimerkiksi edistää näkökykyä ja aivojen toimintaa.

Marjat: kuvassa puolukka
Marjat vahvistavat vastustuskykyä

Marjojen vaikutukset eivät rajoitu pelkästään antioksidantteihin. Marjoissa on myös runsaasti kuitua, vitamiineja ja kivennäisaineita. Esimerkiksi tyrnistä ja mustaherukasta löytyy runsaasti C-vitamiinia, joka vahvistaa vastustuskykyä.

Marjat: kuvassa tyrnimarja

Yksi marjojen hienoista ominaisuuksista on niiden monipuolisuus. Niitä voi nauttia tuoreena, pakastettuna, kuivattuna tai valmistettuna erilaisiksi herkuiksi kuten hilloiksi, mehuiksi tai smoothieiksi. Tämä tekee niistä helpon lisän ruokavalioon ympäri vuoden.

Harva kuitenkaan pystyy nauttimaan päivittäin marjoista, joten Arcticin tuotteet ovat oiva tapa saada riittävästi vitamiineja ja kivennäisaineita.

Elixir – 10 tehokasta raaka-ainetta

Elixirissä yhdistyvät luonnon supervoimat. Kuusi marjaa ja neljä vahvaa yrttiä muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden. Solusuoja vapaita radikaaleja vastaan on hyvinvoinnin kulmakivi. Nauttimalla tätä ihanan raikasta luonnon supertuotetta varmistat kehosi solusuojan vuoden jokaisena päivänä!

Elixir sisältää:

  • Variksenmarja
  • Mustikka
  • Mustaherukka
  • Tyrnimarja
  • puolukka
  • Karpalo
  • Ruusujuuri
  • Nokkonen
  • Siankärsämö
  • Väinönputki

Elixir ja Flow sopivat hyvin juomasekoituksiin ja smoothieihin.

Marjat: kuvassa Arctic Nutritionin marjatuotteita.
Flow – kourallinen marjoja luontaisen energiajuoman muodossa

Flow on innovatiivinen tuote, jonka raaka-aineet ovat luontaisia. Uudenlaisen energiajuoman kolmivaikutteinen teho perustuu raaka-aineiden yhteisvaikutukseen. Flown avulla vireystila pysyy korkeana, se auttaa polttamaan rasvaa ja vaikuttaa myös kauneuteen antioksidanttien avulla.

Lue Arctic Nutrition Flow kokemuksia.

Tutustu myös Arcticin muihin tuotteisiin:

Arctic Sun

Arctic Oils

Arctic Extreme

Arctic Booster

Arctic Vital

Marjat ovat todellista superfoodia!

Marjat tarjoavat siis moninaisia hyötyjä, mutta niiden maku ja monipuolisuus tekevät niistä todellisen herkun niin terveyttä tavoitteleville, kuin makunystyröitään hemmotteleville.

Kun seuraavan kerran nautit Arctic Nutritionin tuotteita, muista, että saat ison annoksen luonnon omaa elinvoimaa ja hyvinvointia!