Luontainen energiajuoma – Arctic Nutrition Flow antaa virtaa

Arctic Nutrition on kehittänyt innovatiivisen ja luontaisen energiajuoman. Tämän uudenlaisen tuotteen kolmivaikutteinen teho perustuu raaka-aineiden yhteisvaikutukseen. Flow energiajuoma pitää vireystilan korkeana, auttaa kehoasi voimaan hyvin ja vaikuttaa myös kauneuteen antioksidanttien avulla.

Arctic Nutrition Flow
  • Ei lisättyä sokeria
  • Vegaaninen
  • Maidoton
  • Gluteeniton
  • Ei sisällä tauriinia
Arctic Nutrition Flow on hyvinvointiisi vaikuttava energiajuoma

Iho on kehomme suurin elin. Sen yksi tärkeimmistä tehtävistä on toimia “kilpenä” ulkoa tuleville vaikutuksille, joille altistumme päivittäin. Tällaisia ovat esimerkiksi erilaiset kemialliset yhdisteet, ympäristön saasteet ja UV-säteily.

Antioksidantit pysäyttävät vapaiden radikaalien tuhoprosessin iholla. Tarvitsemme enemmän antioksidantteja kuin kehomme ehtii tuottaa.

Lue Arctic Nutrition Flow kokemuksia

Teija Flow

Flow muutti käsitykseni energiajuomista

Kun ensimmäisen kerran kuulin Flowsta, ajattelin etten koskaan tulisi sitä käyttämään, koska se on energiajuoma. Minulla oli negatiivinen käsitys energiajuomista, ja siitä miten keinotekoisia ja synteettisiä useimmat energiajuomat ovat. Ajatus kuitenkin kääntyi, kun tutustuin tarkemmin siihen, mitä Flow sisältää. Oivalsin, että sehän on ehdottomasti loistava ja hyvinvointiani lisäävä juoma jokaiseen päivään. 

Flow toimii kesällä loistavana janojuomana sekä energian antajana. Itselleni Flow on antanut hyvää, pitkäkestoista virtaa, ja huomaan myös mielen olevan erilailla innostuneempi ihan siinä perusarjessakin. Huomaan myös ihossani positiiviset hyödyt, iho ei ole enää niin pintakuiva, ja jopa kimmoisuus on lisääntynyt, vaikka sen pitäisi tässä kohtaa ikää alkaa laskea.

Teija, 51 v, diplomiravintoneuvoja

Sanna Flow

Iho voi paremmin ja aineenvaihdunta toimii

Flow on antanut alusta lähtien energiaa todella paljon. Aamut sekä treenit alkavat Flowlla. Flown kanssa energiatasot pysyvät pitkään korkealla. Treenitehot ovat parantuneet ja olen aamuisin tehokkaampi ja herään nopeammin. Myös ihoni on voinut paremmin sekä aineenvaihdunta pysyy liikkeessä. Flow on monivaikutteinen. Ei puhuta vain energiajuomasta, joka on parempi vaihtoehto, vaan oikeasti kolmivaikutteisesta ”back to basics” -tuotteesta, joka on luontainen.

Sanna, 33 v, kokki, personal trainer, hyvinvointialan yrittäjä

Satu Flow

Arctic Nutrition Flow auttaa painonhallinnassa

Flow antaa upeasti virtaa päivään. Käytän Flowta monella eri tavalla: mm. Aamusmoothien joukossa, virkistävänä juomana pitkin päivää (suosikki on Flow + kivennäisvesi jääkylmänä), kahvin korvikkeena (kahvi ei enää maistu entiseen malliin). Jopa jätskikastikkeena olen käyttänyt Flowta sekä Tyrni-Flowta ihonhoitoon.

Flow on luontainen energiajuoma, joka auttaa jaksamaan energisenä koko päivän. Se on hyvänmakuinen, pidän kaikista mauista. Erityisesti olen ilahtunut, että siitä saa kätevästi marjojen hyvää tekevät vaikutukset käyttöön. Flow on helppo ottaa mukaan minne tahansa ja se on näppärä käyttää. 

Satu, 56 v, personal trainer, ravintovalmentaja

Premium-asiakkaana saat alennusta jopa 30 %. Lue eduista tästä.