Arctic Nutrition Flow kokemuksia – energiaa luontaisesti

Arctic Nutrition Flow kokemuksia kysellään paljon ja koostimme tähän joukon tyytyväisten käyttäjien kokemuksia Flowsta.

Flow on tehokas treenikaveri salilla ja lenkkipolulla. Sekoitettava juoma kulkee kätevästi mukana ja antaa lisävirtaa – luontaisesti ilman keinotekoisia lisä- tai makeutusaineita.

Flow on innovatiivinen tuote, jonka raaka-aineet ovat luontaisia. Uudenlaisen energiajuoman kolmivaikutteinen teho perustuu raaka-aineiden yhteisvaikutukseen. Flown avulla vireystila pysyy korkeana, se auttaa polttamaan rasvaa ja vaikuttaa myös kauneuteen antioksidanttien avulla.

Arctic Nutrition Flow
  • Ei lisättyä sokeria
  • Vegaaninen
  • Maidoton
  • Gluteeniton
  • Ei sisällä tauriinia

Flowsta saatavilla tällä hetkellä kaksi makua: tyrnimarja ja puolukka.

Arctic Nutrition Flow on enemmän kuin energiajuoma

Iho on kehomme suurin elin. Sen yksi tärkeimmistä tehtävistä on toimia “kilpenä” ulkoa tuleville vaikutuksille, joille altistumme päivittäin. Tällaisia ovat esimerkiksi erilaiset kemialliset yhdisteet, ympäristön saasteet ja UV-säteily.

Antioksidantit pysäyttävät vapaiden radikaalien tuhoprosessin iholla. Tarvitsemme enemmän antioksidantteja kuin kehomme ehtii tuottaa.

Arctic Nutrition Flow kokemuksia
Flow Taru

Väsymys on pois ja jaksan urheilla enemmän

Flow on antanut elämään virtaa ja vauhtia. Väsymys on pois ja jaksan urheilla enemmän, palaudun nopeammin ja unenlaatu niiden myötä loistavaa. Painon olen saanut sinne, missä olotila hyvä. Käytän Flowta aamulla heti herättyä, jotta aivot heräävät nopeammin, iltapäivällä päiväkahvin sijasta ja ennen treeniä treenilaturiksi. Sokeritasapainoni on huomattavasti parempi kuin ennen.

Taru, 49 v, valmentaja

Juha Flow

Flow on vaihtoehto kahville

Itselleni Flow on parempi vaihtoehto kahville. Energiajuomia en ole koskaan käyttänyt ennen Flowta, koska en ole halunnut käyttää synteettisiä ainesosia täynnä olevia tuotteita. Huomaan myös kuinka Flow laittaa tehokkaammin rasvan palamaan liikuntasuorituksen yhteydessä. Koen sen tehostavan merkittävästi painonpudotusta, kun Flow-tuotteen yhdistää liikuntaan ja vähän katsoo mitä syö. Jos siis haluaa hyviä tuloksia nopeasti. Lisäksi on hienoa saada samalla marjojen hyviä vaikutuksia helposti ja yksinkertaisesti.

Juha, 41 v, yrittäjä

Arctic Nutrition Flow Heidi

Flown avulla jaksan ruuhkavuosiarkea

Olen pidempään miettinyt, että haluaisin lopettaa kahvinjuonnin. Ruuhkavuosiarjessa ja vaihdevuosien keskellä väsymys vaivaa välillä. Päätin kokeilla miten aamu lähtisi käyntiin kahvin sijaan Flowlla. Odotukset eivät olleet korkealla, mutta Flow yllätti minut täysin. Sen avulla jaksan heti aamusta ryhtyä hommiin. Suoraan sanottuna tarvitsen Flow-annokseni, jotta saan vireystilani aamusta toivomaani tasoon. Perinteisiä lisäaineilla kyllästettyjä energiajuomia en missään nimessä halua käyttää, joten Flow on täydellinen valinta tuomaan vireyttä arkeen.

Heidi, 48 v, sarjayrittäjä ja Brand Marketing Specialist

Arctic Nutrition Flow Marja-Leena

Flow vauhdittaa liikuntasuorituksia

Flowta olen käyttänyt parin vuoden ajan päivittäin. Teen paljon töitä ja herään aamulla varhain. Flown avulla ei tarvitse miettiä, miten energia riittää ja jaksaako. Myös esimerkiski hiihtolenkeillä Flow toimii hyvänä vauhdittajana.

Marja-Leena, 62 v, erityisopettaja

Arctic Nutrition Flow Nina

Flow antaa virtaa treenaamiseen ja työntekoon

Flow antaa virtaa etenkin pitkäksi venyneisiin päiviin ja treenaamiseen tai fyysistä rasitusta vaativiin töihin. Minulle se on ollut myös kuivan kantapään pelastus, ero aiempaan on merkittävä. Käytän Flowta päivittäin veteen tai kuplaveteen sekoitettuna. Juomana Flow muuten toimii juustokakun päällä hyvin marjojen kaverina. Flown avulla energiaa riittää vaikka mihin ja labrat ovat paremmat kuin alle 50-vuotiaana.

Nina, 62 v, leikkaussalisairaanhoitaja

Premium-asiakkaana saat alennusta jopa 30 %. Lue eduista tästä.